06.12.2022 20:38

Nové položky ve skladu - aktualizace č. 2

Teď již konečně zbylo trochu času pro vkládání nových položek do skladu i když v tom skladu jsou reálně minimálně měsíc. Dost pozdě, ale přece.

V dnešním balíku s objednávkami zákazníků od firmy KSM zbylo i něco pro sklad. Tentokrát je to 
vrabec "Tschiep" - u nás snad nejprodávanější výrobek této firmy
Zároveň s ním dorazila i "jiřička", německy Mehlschwalbe. Nebyla ještě šance ji vyfotit. Takže zde je alespoň odkaz na stránky výrobce s tím, že naše cena je trochu nižší. Je to 47,24 €. Co nejdříve budou dodány i naše fotografie a reálné údaje k výrobku.
Jediný úlovek pro sklad, který jsme u firmy Kösener Spielzeug Manufaktur ( krom zboží pro konkrétní zákazníky) získali, je sýkora koňadra, která už od výrobce dostala jméno Zizi
Ve skladu je i další varianta panenky Cyndhie od Engel Puppen, tentokrát varianta VÁNOČNÍ. Ale pozor: tato panenka s rezavými vlásky je opravdu jediná a pokud se některý zákazník rozhodne pro jednu z variant, zmizí pak z nabídky i všechny její ostatní varianty.
Další variantou rezavé Cyndhie je Sandra. Její šatečky jsou jediné - byl to vzorek pro další výrobu, která se už neuskutečnila. A tak, jako u samotné rezavé Cyndhie platí i zde pravidlo: pokud si některý ze zákazníků vybere kteroukoliv panenku v těchto šatech nebo šatičky samotné, zmizí z nabídky veškeré další panenky  v těchto šatech oblečené.
Novinkou katalogu Hermann Teddy Collection (červení Hermanni) je papoušek ara ararauna v téměř životní velikosti. U nás dostal jméno Claudius.
Před upozorněním na další vloženou položku je třeba toto upozornění:

Firma Clemens Spieltiere spolupracuje s dalším výrobcem teddy medvědůnejstarší firmou tohoto druhu ve Velké Británii se jménem DEAN'S.
Tuto firmu v Evropě zastupuje a s nejvyšší pravděpodobností pro tuto firmu některé medvědy i vyrábí. 
Již několik let nabízíme sběratelům i teddy-krasavce této firmy. Jen zatím nebyl čas obeznámit o tomto faktu i širší okruh zákazníků - nejen naše skalní odběratele

První zveřejněnou položkou od firmy Dean's je Teddy Claude - plyš, mikrovlákno

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258