19.07.2021 14:41

Engel Puppen v našem skladu

Kloubové panenky od Engelů opět zmizely. Momentálně je volně k dispozici již  jen Fredi s blonďatými kudrlinkami. Zatím jen ve variantě Fredi Hanička, kde oblek ladí s barvou očí panenky. Prodanou již není možné doobjednat - šatičky byly jediné. A velmi krásné.
Stránka Engelů je sestavena tak, že v první části najdete katalog s veškerými panenkami, které jsou okamžitě k dodání.
Následuje informativní článek o výjimečných panenkách Cornelia. Výjimečné jsou stavbou těla, délkou vlasů a barvou očí.
Pod tímto článkem je katalog s panenkami Cornelia, které sice přímo v našem skladě nemáme, ale můžeme je pro Vás stále ještě objednat. Momentálně se tam nachází Cornelia Boženka. Šatiček, které má na sobě je u Engelů ještě 7 ks. Ale nabízíme je i na ostatních typech panenek.
Dále následuje katalog kloubových panenek, které opět v našem skladě nejsou, ale i ty vám můžeme objednat.
U těchto panenek ale berte na vědomí, že jejich kanekalonové paruky jsou ručně dělané, tudíž není možno zaručit, že nově objednaná panenka bude opravdu "na chlup" stejná, jako ta na fotografii. 100% identitu můžeme zaručit jen u těch panenek, které máme aktuálně na skladě. Vždy ale platí, že barva a typ účesu budou stejné. Identické zatím byly jen paruky s copánky.
Nabídnout vám můžeme Theresu Zitu - její saténové šatičky jsou u Engelů ještě čtvery. Ale i ty jsou nabízeny na všech typech panenek.
Všechny typy panenek mají  jednu levnější variantu. Je vždy oblečená do růžovobílého bavlněného overálku a je bez bot i ponožek. Jednou z nich je copatá kloubová Theresa Slávka. Je to šance pro šikovné dámy, které si hezké oblečení umí vyrobit samy. Overálků je k dispozici ještě pět. Po jejich vyprodání již levné varianty nebudou.
Další, kterou si můžete objednat, je Dorothea Sienna v červených sametových šatech. Těch mají u Engelů ještě čtyři kusy. A opět: nabízíme je i na jiných typech panenek.
Theresa Haidi má na sobě  šatečky v lidovém stylu. Jsou jediné a jsou k dispozici v našem skladě. Chybí do nich pouze ta panenka.
Následuje Theresa Cara, opět v červených sametových šatech.
Blonďatá varianta s polorozpuštěnými vlásky je Dorothea Majka. Její šatečky existují jen jednou.
Katalog kloubových panenek bude průběžně doplňován.
Po katalogu kloubových panenek k objednání následuje informativní článek o Pokladech z "poslední krabice". Jsou to panenky s látkovým tělem a polovinylovými končetinami, které jsou k tělu připojeny volně textilem. Tyto panenky potřebují ke stání oporu, tedy stojan. Jejich hlavičky mají všívané umělé vlasy - tyto hlavičky byly vyrobeny před uzavřením firmy a doprodávají se již jen poslední kusy.
Na skladě máme panenku Cyndhii, je to ale poslední varianta s rezavými vlásky. Pokud si budete chtít objednat další v růžových saténových šatech, tj. Cyndhii Karlu, musíte počítat s tím, že bude mít světle hnědé vlásky.
Pak následují panenky, které jsou součástí  katalogu doprodávaných kusů.
A pro přehled ještě panenky, které můžeme dodat hned:
Poslední Cyndhia Karla s rezavými vlásky
Kloubová Fredi Hanička - její šatečky jsou jediné.
Výjimečná Cornelia Ilonka - její šatečky jsou jediné
Výjimečná Cornelia Emma - její šatečky jsou jediné
Výjimečná Cornelia Iveta - šatičky jsou ještě v zásobě
Výjimečná Cornelia Sanna - šatičky jsou ještě v zásobě
Výjimečná Cornelia Elli - výhodná nabídka. Overálky jsou ještě v zásobě.
Výjimečná Cornelia Berta - její šatečky jsou jediné.

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258